Prise de RDV : 010 22 66 45

Laboratorium

Presentatie van het Bloedverzamelings- en afnamecentrum

Het MMS te Jodoigne heeft een bloedverzamelings- en afnamecentrum dat verbonden is aan het klinisch-biologisch laboratorium van het ziekenhuis St-Luc te Bouge, toegankelijk voor alle patiënten.

Alle afnames (bloedstalen, urine- of ontlastingsstalen, enz.) worden zonder afspraak gedaan op maandag en vrijdagmorgen van 8.30 tot 10.30 uur. Buiten dit schema kunnen afspraken worden gemaakt door de verpleegkundige te contacteren op 0477/20 41 85 .

Voor elke medische analyse is een voorschrift van een arts noodzakelijk.

Bloedstalen, urine- en ontlastingsstalen enz. worden verstuurd naar het laboratorium van de klinische biologie van het ziekenhuis St-Luc te Bouge (Rue Saint-Luc 8, 5004 Namen), die deze analyseert en vervolgens de resultaten naar de aanvragende arts doorstuurt.

Het laboratorium stuurt de factuur van deze analyses naar uw Mutualiteit. De opleg, waar de Mutualiteit niet zou in tussen komen, zal U binnen enkele dagen worden toegezonden. U hoeft niet af te rekenen ter plaatse. Het is wel belangrijk om een vignet van de mutualiteit én uw identiteitskaart mee te brengen .
Sommige onderzoeken (O’Sullivan test, enz.) noodzaken dat u een deel van de ochtend aanwezig dient te blijven. Voor meer informatie kunt u terecht bij de verpleegkundige op 0477/20 41 85 of via het laboratorium secretariaat op 081/20 91 41.